Contacteer onsmode_edit
Home  /  Who are we  /   Over EPBF
180M SEPA transacties
26 miljard EUR
36% Marktaandeel

Onze geschiedenis

EPBF werd opgericht in 2011 door BRED Banque Populaire opdat Europese corporate en institutionele klanten ten volle zouden kunnen genieten van de voordelen die de uniforme Europse betalingsmarkt biedt (Single European Payments Area - SEPA).

EPBF is een 100% dochteronderneming van BRED Banque Populaire (BRED), die deel uitmaakt van BPCE group, de tweede grootste bancaire groep in Frankrijk.

Onze aanwezigheid in België

Als Betalingsinstelling gevestigd in Belgie beschikken we over een vergunning van de Nationale Bank van België en vallen we eveneens onder hun toezicht.

In 2021, heeft EPBF 180 miljoen SEPA transacties verwerkt voor een totaal bedrag van 26 miljard euro. Vandaag zijn we dan ook marktleider in België voor wat betreft het verwerken van SEPA domiciliëringen. (marktaandeel van 36%)

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar via Isabel!

Onze kantoren zijn gevestigd te Terhulpsesteenweg 181, 1170 Brussel.

Ons aanbod

Wij bieden cash management en betalingsoplossingen aan corporate en institutionele klanten door te focussen op de opportuniteiten die voortvloeien uit de eengemaakte Europese betalingsmarkt. We werken momenteel met klanten die actief zijn in verschillende sectoren (Energie, Telecom, Retail, …) en verwerken voor hen hun SEPA domiciliëringen en overschrijvingen.

Het verwerken van uw flows met op maat gemaakte oplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke noden!