mode_editContacteer ons
Home  /  News flash  /   EBPF is nu ook bereikbaar via Isabel !

Groupe BRED heeft met zijn dochteronderneming, EPBF, een Betalingsinstelling actief op de markt van SEPA betalingen in België. EPBF, gevestigd te Brussel, beschikt reeds over een internationaal cliënteel en wij wensen onze activiteiten verder te ontwikkelen op de Belgische markt. Daarom hebben we ons aangesloten op het multibancaire en ultra beveiligde netwerk Isabel 6.

In de huidige context van toenemende standaardisatie van betalingsdiensten, onderscheid EPBF zich door het aanbieden van een nauwe, bevoorrechte relatie die elke specifieke behoefte van haar klanten met een op maat gemaakte oplossing beantwoord. EPBF verwerkt reeds een derde van alle SEPA domiciliëringen die geïnitieerd worden vanuit België en wenst zijn aandeel nog te verstevigen ten aanzien van middelgrote en grote ondernemingen.

Wij doen beroep op de technische expertise van ons moederbedrijf, BRED Banque Populaire, die zelf één van de toonaangevende spelers op de markt van betalingsmiddelen in Frankrijk is en dochteronderneming van Groupe BPCE, de tweede grootste Franse bankengroep.